Low FPS on entering GT-MP Main Menu in game

  • Explanation of the issue:

    Essentially whenever I launch into the in game GT-MP menu my fps goes as low as 5-10 fps, This only seems to happen when I launch into GTA-MP's menu, I get 70-80 fps + on GTA normally.

    Any help would be much appreciated


    Client version:

    Latest (1.0.1032.1)


    Operating system:

    Windows 7


    Computer specifications:

    [list][*]CPU: Intel i5-4670K

    [*]GPU: Nvidia Geforce GTX 770

    [*]RAM: 32Gb /list]


    Upload the following files by clicking the "Attachments" tab below.

    • launcher.log

    • GT-MP-[date].log

    • ScriptHookDotNet-[date].log


    Additional information:

    None

  • Hello Kingston


    Does it happen when you join a server too? or the fps is low only at menu? Did you try playing in windowed or borderless windowed?

    I've looked into your logs, and everything seems fine and functioning very well.

  • Hello Kingston


    Does it happen when you join a server too? or the fps is low only at menu? Did you try playing in windowed or borderless windowed?

    I've looked into your logs, and everything seems fine and functioning very well.

    I haven't tried in Windowed or BWindowed I will try and report back with my findings

    Have you tried updating your drivers through the Nivida program?

    I have the latest drivers I believe

    se34VzM.png
    Member of MTG since 2012, Dave Kingston
    Software Engineer by day, Software Engineer by night

  • Kingston Try to login to the server and check if you still have very bad FPS. Or try reducing your graphics while going on GT-MP. Even I have FPS around 15-30. Lot of players are experiencing this issue. It would be fixed in next update.